Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu-Logiclup | Sağlık Kültür ve Spor Müdürlüğü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu-Logiclup

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK TOPLULUĞU-LOGICLUB

2019 yılında kurulan LOGICLUB Topluluğu lojistik alanındaki teorik bilgileri pratikle birleştirmeyi amaçlayan, etkinlikler, seminerler, projeler ve kongreler aracılığıyla bu amacını destekleyen dinamik, yenilikçi bir topluluktur.

Topluluğumuz kültür, sanat, teknoloji ve sosyal sorumluluk gibi birçok alanda projeler gerçekleştirmiş olup, yenilik ve çeşitliliğe her zaman olumlu yaklaşımını sürdürecektir.

Amaç

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencileri öncülüğünde ‘’Lojistik sektörünün önemini ve ayrıntılarını ulusal/uluslararası projelerle yaygınlaştırmak ve üyelerin sektörle buluşmasını sağlamak’’ amacıyla kuruldu.

Misyon

Rekabetçi ve sürekli gelişen lojistik sektörü ile entegre bir şekilde üyelerimizin sektörle iç içe olduğu, projelerini ve hedeflerini hayata geçirebildikleri, inovatif fikirler ve bakış açılarına sahip bir topluluk kültürü geliştirmek ve devam etmesi için çalışmalar yapmaktır.

Vizyon

Fakültemizi ve topluluğumuzu ulusal ve uluslararası düzeyde bilinir ve etkin bir şekilde temsil etmek, lojistik sektöründeki ileri teknolojik yeniliklere katkıda bulunabilecek fikirler ve projeler üretmek.

Yönetim Kurulu

ETKİNLİKLER

-3.ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK ULUSAL KONGRESİ

-LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE NASIL BAŞARILI OLUNUR?

-LOJİSTİK VE YENİ TRENDLER

-COVİD-19 SONRASI LOJİSTİK DÜNYASI

-BÖLGESEL LOJİSTİK MERKEZ OLARAK TÜRKİYE-FIRSATLAR VE GÜÇLÜKLER

-HATAY’A NEFES OL FİDAN DİKİMİ