Tübitak 2209- Dijital Tasarım Akademisi Doğa Temalı Fotoğraf Yarışması | Kalite Koordinatörlüğü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

Tübitak 2209- Dijital Tasarım Akademisi Doğa Temalı Fotoğraf Yarışması

• Tarih & Saat:
    • Mart 20, 2024
    • 13:00 - 15:00
  • Yer:

İletişim Fakültesi Fuaye Alanı

Türü Sergi
Konu
Konusmaci(lar) Dr. Öğr. Üyesi Bilge Kalkavan
Düzenleyen Prof. Dr. Gül Rengin KÜÇÜKERDOĞAN
Organizasyon İletişim Fakültesi
Dil Türkçe
Açiklama Dijital Tasarım Akademisi Fotoğraf Yarışması
“Dijital Tasarım Akademisi’’, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 2023 yılında TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında destek almış, eğitim ve kültür-sanat etkinliğidir. Dijital Tasarım Akademisi, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) çerçevesinde kapsayıcı ve hakkaniyete dayanan nitelikli eğitimi sağlamak ve herkes için yaşam boyu öğrenim fırsatlarını teşvik etmektir. Eylem araştırması temel alınarak, genç tasarımcıların ya da fotoğrafçıların çok yönlü tasarım ve fotoğrafçılık konusundaki becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Projede TRC1 bölgesindeki üniversiteler (Adıyaman, Kilis, Gaziantep olmak üzere 6 üniversite) bulunmaktadır. Projenin amacı 20 genç tasarımcının içerik üretmesini sağlamak, dijital medya (reklamcılık, grafik tasarım, fotoğrafçılık vb.) sektörünün gelişmesinde gençlerin de katkıda bulunmasını sağlamak ve genç tasarımcılarınsanatçıların ulusal platformda tanınmasını sağlamaktır. Akademi en önemli çıktısı ise sergi ve çalışmaların, sergi kataloğunda yer almasıdır. Bu katalog gençlerin portfolyolarına katkı sağlayacaktır. Böylelikle Akademi katılan gençlerin tanınmasını sağlanacaktır.

Etkinliğe katıl

2024-3-20 13:00 2024-3-20 15:00 Europe/London Tübitak 2209- Dijital Tasarım Akademisi Doğa Temalı Fotoğraf Yarışması Türü Sergi Konu Konusmaci(lar) Dr. Öğr. Üyesi Bilge Kalkavan Düzenleyen Prof. Dr. Gül Rengin KÜÇÜKERDOĞAN Organizasyon İletişim Fakültesi Dil Türkçe Açiklama Dijital Tasarım Akademisi Fotoğraf Yarışması “Dijital Tasarım Akademisi’’, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 2023 yılında TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında destek almış, eğitim ve kültür-sanat etkinliğidir. Dijital Tasarım Akademisi, […] İletişim Fakültesi Fuaye Alanı
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.